durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Porții
Pentru a pregăti supa, puneți într-o oală mare ciolanele de porc, cepele, morcovul și țelina. Fierbeți la foc mediu timp de 5-6 minute, amestecând ocazional. Adăugați apa, supa de pui, ardeiul iute și condimentele și aduceți la fierbere. Acoperiți oala și lăsați să fiarbă la foc mic timp de 1 oră, îndepărtați ocazional grăsimea de la suprafață.
Descoperiți oala și mai lăsați la foc încă 30 de minute. Îndepărtați ciolanele de porc și îndepărtați încă o dată grăsimea. Separat, amestecați amidonul cu 50 ml de apă rece și adăugați laptele de cocos. Adăugați mix-ul în supă și fierbeți la foc mic pentru încă 30 de minute. Adăugați în supă și sucul de la lime.
Pentru sosul de papaya picant, puneți toate ingredientele într-un robot de bucătărie. Procesați la viteză maximă până ce amestecul devine omogen și neted. Transferați compoziția într-o cratiță de mărime medie. Lăsați să ajungă la punctul de fierbere. Reduceți intensitatea focului la minim și lăsați să fiarbă încet, fără capac, timp de 10 - 15 minute, apoi turnați într-un bol mediu.
Punți scoicile Scallop și creveții pe farfurii diferite; procedați la fel și cu restul de garnituri.
Pentru a servi, puneți supa într-un slow cooker preîncălzit. Lasă-ți invitații să-și prăjească singuri scoicile și creveții după cum doresc.
Fiecare invitat își va putea personaliza bolul cu supă, adăugând orez, fructe de mare sau sos picant de papaya.