Sursa condimentelor noastre

Sursa condimentelor noastre

Sursa condimentelor noastre

Cum ajung condimentele în farfuria ta?

 

Frumusețea mirodeniilor Kamis constă în faptul că le poți alege pe cele sigilate de proaspete, iar preparatele tale au un gust în care te poți încrede pe deplin. Însă până la expunerea pe rafturile din supermarket avem un drum lung de parcurs, cu un control al calității exercitat cu grijă și în mod consecvent. Acum e momentul să detaliem mai mult în ce constă călătoria mirodeniilor până când ajung să dea savoare farfuriei tale.

 

Având ca sursă produse din zone tropicale și subtropicale aflate în curs de dezvoltare, încă din anii 1800, ai putea spune că suntem experți  în a te asigura că ierburile proaspete și condimentele ajung la tine din una dintre cele 40 de țări pe care le avem drept sursă de aprovizionare pentru ingredientele noastre de calitate. Căutarea și respectarea calității sunt un crez al întregului business. Procesul începe chiar de la sursă, unde educăm agricultorii-furnizori pentru a menține ierburile și condimentele proaspete și calitative pentru cât mai mult timp. Îi învățăm să folosească procesele care asigură o producție de calitate.

 

De asemenea, obținem condimentele și ierburile aromatice mereu și de la furnizori noi și care ne asigură că mirodeniile sunt de calitate. Pe parcursul celor 200 de ani în acest business am stabilit relații puternice cu cei mai buni furnizori din întreaga lume. Acest lucru ne-a permis să ne apropiem de sursa materiei prime și să oferim date valoroase pentru întreg procesul - de la cultura agricolă până la vasul de gătit.

 

Află mai multe despre măsurile noastre de control al calității vizitând paginile Calitate.

 

Gustul în care ai încredere

O abordare strategică orientată pe calitate

 

Echipa de achiziții de la Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.) obține condimente și ierburi aromatice din peste 40 de țări din întreaga lume. Organizația de achiziție are un total de mai mult de 100 de ani de experiență de achiziții în comerțul cu mirodenii și am pus această experiență de lucru în slujba căutării condimentelor și a ierburilor aromatice de cea mai bună calitate din întreaga lume. Prin această echipă, am stabilit alianțe strategice de lungă durată cu mulți dintre furnizorii noștri și cu comunități agricole selectate.

 

Avem cunoștințe solide și detaliate despre condițiile de piață agricole, locale, de oriunde operăm. Ca parte a strategiei noastre de prevenire, ne extindem continuu prezența în țările de aprovizionare pentru a aduce standardele noastre de înaltă calitate cât mai aproape posibil de produsul de origine. De exemplu, avem companii mixte în India cu focus principal pe ardei roșii, iar în Indonezia, pe scorțișoară, întocmai pentru o mai bună gestionare a lanțului de aprovizionare cu materii prime.

 

Am dezvoltat alianțe strategice-cheie în alte țări importante de cultivare a condimentelor, contribuind la o rețea de furnizori care ne ajută să construim legături strânse cu comunitățile agricole și să le ajutăm să îmbunătățească continuu calitatea și productivitatea culturilor lor.

 

Furnizori excepționali

 

Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.) s-a dedicat dezvoltării și menținerii unei relații funcționale și de durată cu furnizorii săi. Acest lucru ne-a permis să ne apropiem de locul de aprovizionare cu materii prime. Prin relațiile apropiate pe plan local, suntem într-o poziție mai bună de a îmbunătăți calitatea produselor la nivelul comunității agricole prin educație. De exemplu, îi ajutăm pe agricultori să înțeleagă că procesele de uscare rapidă evită mucegaiul și că depozitarea produsului într-un loc sigur și uscat previne eventualele probleme de mai târziu. Cu acest tip de educație și capacitatea Kamis de a gestiona integritatea produsului de la țara de aprovizionare la produsul finit, agricultorii oferă un produs mai bun și mai consistent, ceea ce duce la o cerere mai stabilă și la un venit mai bun.

 

Pentru mai multe informații referitoare la calitatea produselor noastre, consultă pagina Calitate. Dacă ai întrebări suplimentare referitoare la țările de aprovizionare pentru produsele noastre, te rugăm să ne contactezi.