Despre noi

Despre noi

Despre Kamis

Kamis este unul dintre cele mai cunoscute branduri de condimente şi este asociat cu cea mai înaltă calitate și cu un gust unic.

Compania Kamis SA a fost fondată în Polonia în 1991 și de la început a câștigat încrederea consumatorilor. Ea a devenit creatorul categoriei de condimente din Polonia, punând accent pe inovare și eliminarea stereotipurilor în gândire despre condimente și arta culinară. 

In 1999 a fost înfiinţată şi Kamis Romania, în prezent unul din primii doi distribuitori de condimente la nivel național. Alte filiale au fost înfiintate în Rusia și Ucraina.

În septembrie 2011, compania Kamis SA a fost achiziționată de McCormick & Company Inc, lider mondial pe piața de condimente. Compania sprijină pe deplin dezvoltarea și succesul brandurilor Kamis și Galeo.

McCormick Polonia SA are în Stefanówo una dintre cele mai moderne fabrici din regiune cu propriile laboratoare de control al calității și un departament de Cercetare și Dezvoltare. În ceea ce privește produsele Kamis și Galeo, consumatorii pot fi siguri că sunt cele mai bune și cu un gust unic, echilibrat, deoarece calitatea este ADN-ul companiei McCormick. Sistemele, procesele și cercetările efectuate de către companie sunt printre cele mai stricte din industrie. Acest lucru înseamnă că ne testăm produsele noastre finite și, cel mai important, am testat ingredientele din care sunt făcute acestea.

McCormick Polonia SA produce sub brandurile Kamis si Galeo 300 de produse pentru piața din Polonia și 200 de produse pentru piețele din Rusia, Ucraina și România 

McCormick & Company, Inc .
Compania a fost fondată în 1889 și este în prezent lider global pe piaţa condimentelor, cu activităti de producție, comercializare și distribuție de condimente, specialităti şi arome pentru întreaga industrie alimentară. Cu 10.000 de angajaţi în întreaga lume, compania avea o valoare de 4 miliarde dolari în decembrie 2013. 

Pentru mai multe detalii, accesează http://www.mccormickcorporation.com/

Adresă:

Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, Willbrook Platinum Center

Clădirea B, Intrarea B1, Etaj 3, București

Cod poștal: 013686

Tel: +4 021 300 01 61