Calitate

Calitate

Calitate

Gustul în care ai încredere

Calitate fără compromisuri

La Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.), înțelegem că lucrând cu ingrediente din întreaga lume, trebuie să fim atenți și responsabili cu privire la sursa lor și la mediul înconjurător – ceea ce cere o abordare atentă, deliberată și consecventă. Și, deoarece am procurat produse din zone ale lumii tropicale și subtropicale încă din anii 1800, suntem calificați să recunoaștem riscurile, să facem față provocărilor și să ne asigurăm că produsele Kamis ajung pe raft cu garanția calității. Noi considerăm calitatea ca fiind o componentă cheie, prezentă atât la nivelul sistemelelor și al procesele noastre de prelucrare, cât și în etapele de testare a produselor finite și a ingredientelor care intră în acestea.

Calitatea e în ADN-ul Kamis. Scopul nostru este de a fi proactivi și de a anticipa oricare risc ori deficit calitativ. Facem acest lucru prin aplicarea, cât de mult posibil, adesea direct la sursă, de măsuri preventive, inclusiv în etapa de educare. In al doilea rând, măsurile noastre de intervenție includ controlul, testarea și evaluarea produselor noastre.

Câteva dintre principalele aspecte ale angajamentului nostru pentru cele mai înalte standarde de calitate includ:

 

Avem cele mai mari investiții de calitate în industria de mirodenii și condimente și suntem într-un grup de companii de elită din întreaga lume pentru a atinge un Nivel 3 de Calitate a Alimentelor conform clasificării Furnizorilor Autorizați.

Am dezvoltat un proces curat, eficient și natural de pasteurizare pentru ierburi și condimente, conceput pentru a conserva în ingrediente calitatea și caracteristicile naturale

Efectuăm câteva milioane de analize pe produse și ingrediente în fiecare an.

Stabilirea de noi standarde

Nu numai că ne vom respecta matricea de calitate în fiecare zonă în care operăm, dar facem un pas înainte și continuăm să ridicăm standardele de calitate în întreaga industrie. De exemplu, am dezvoltat și utilizat o metodă de detectare microscopică brevetată pentru a asigura puritatea produselor noastre. Am încorporat cele mai recente echipamente de măsurare analitică în laboratoarele noastre pentru a asigura respectarea chimică și a garanta că produsele sunt sănătoase. Am implementat un program de calitate încă din stadiul de cultivare a ardeilor iuți indieni, pentru echilibrarea cerințelor de calitate, la care ținem foarte mult, cu nevoile agricultorilor, care au dus la dezvoltarea practicilor meticuloase care să satisfacă în mod consecvent specificațiile produselor care ajung în bucătăria consumatorilor Kamis. Procesul nostru de urmărire a vânzării și sistemul de informații de laborator asigură urmărirea completă si detaliată a fiecărei etape din traseul produselor noastre: de la vânzător, la produsul finit.

Responsabilitate asumată

La Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.), calitatea nu este în sarcina unui singur departament sau a unui grup d persoane: ci mai degrabă calitatea este integrată în cultura de muncă a tuturor angajaților noștri. La noi, calitatea nu este doar despre testarea la sfârșitul productiei, ci este un proces de îmbunătățire continuă, o abordare proactivă din partea noastră, este integrată în fiecare produs chiar de la început și în întregul lanț de aprovizionare. Mai mult, Comitetul nostru de Management al Riscului are următoarele patru zone de focus, întocmai pentru a susține calitatea: Protecția mărcii, Puritatea, Calitatea și Siguranța produselor noastre. Echipa lucrează pentru a înțelege si atenua riscurile emergente care ar putea impacta în vreun fel integritatea calității produsului nostru.

O abordare strategică orientată pe calitate

Echipa de achiziții de la Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.) obține condimente și ierburi aromatice din peste 40 de țări din întreaga lume. Organizația de achiziții are un total de mai mult de 100 de ani de experiență de achiziții în comerțul cu mirodenii; și am pus această experiență de lucru în slujba căutării condimentelor și a ierburilor aromatice de cea mai bună calitate din întreaga lume. Prin această echipă, am stabilit alianțe strategice de lungă durată cu mulți dintre furnizorii noștri și cu comunități agricole selectate.

 

Avem cunoștințe solide, detaliate despre condițiile de piață agricole, locale, de oriunde operăm. Ca parte a strategiei noastre de prevenire, ne extindem continuu prezența în țările de aprovizionare pentru a aduce standardele noastre de înaltă calitate cât mai aproape posibil de produsul de origine. De exemplu, avem companii mixte în India cu focus principal pe ardei roșii, iar în Indonezia, pe scorțișoară, întocmai pentru o mai bună gestionare a lanțului de aprovizionare cu materii prime.

 

Am dezvoltat alianțe strategice-cheie în alte țări importante de cultivare a condimentelor, contribuind la o rețea de furnizori care ne ajută să construim legături strânse cu comunitățile agricole și să le ajutăm să îmbunătățească continuu calitatea și productivitatea culturilor lor.

 

Furnizori excepționali

Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.) s-a dedicat dezvoltării și menținerii unei relații funcționale și de durată cu furnizorii săi. Acest lucru ne-a permis să fim mai aproape de sursa materiei prime din produsele noastre și să ne apropiem de locul de aprovizionare. Prin relațiile apropiate pe plan local, suntem într-o poziție mai bună de a îmbunătăți calitatea produselor la nivelul comunității agricole prin educație. De exemplu, îi ajutăm pe agricultori să înțeleagă că procesele de uscare rapidă evită mucegaiul și că depozitarea produsului într-un loc sigur și uscat previne eventualele probleme de mai târziu. Cu acest tip de educație și capacitatea Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.) de a gestiona integritatea produsului de la țara de aprovizionare la produsul finit, agricultorii oferă un produs mai bun și mai consistent, ceea ce duce la o cerere mai stabilă și la un venit mai bun.

Am văzut, am gustat: un angajament sigur

Din Anglia în Africa de Sud și din Statele Unite în China, investițiile în calitate ale Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.) au condus la standarde de siguranță alimentare globale. Standardele sunt cunoscute prin intermediul a diferite nume-ISO 2200, BRC, SQF-, însă toate au scopul de a oferi un cadru independent astfel încât siguranța alimentară a companiei și sistemele de management al calității să fie conforme cu regulamentele interne și internaționale și cerințele acestora. Kamis (parte a McCormick & Company, Inc.) dispune de 20 de facilități din întreaga lume care dețin 25 din aceste certificări. Parte a inițiativei globale de securitate alimentară (GFSI), aceste audituri sunt reglementate cu strictețe, pentru a controla experiența si calitatea sistemului de audit, spre deosebire de alte audituri de la terțe părți; acestea sunt concepute pentru a  asigura că produsele, procesele și sistemele conferă siguranța și calitatea alimentelor pentru consumatori.