ingrediente
- 1 kilogram de carne de viţel
- Piper negru măcinat
- Chimen
- 2 Foi de dafin
- 3 cepe roşii
- 500 gram morcovi
- 2 linguri de ulei
- 5 linguri bulion
- 3 bucăți Anason stelat
- Rasnita Sare de mare iodata
- Cimbrișor
- pătrunjel proaspăt
ingrediente
Se spală carnea şi se scurge de apă. Se toacă pătrunjelul.
Într-o tigaie se încinge uleiul și se rumeneşte carnea.
Se pune într-o tavă şi se toarnă sosul din tigaie, pătrunjelul, anasonul stelat, chimenul, foile de dafin şi cimbrişorul. Se sărează şi se pune piper.
Se coace la cuptor la 200°C timp de o oră şi 15 min.
Se curăţă morcovii şi ceapa şi se taie mărunt şi se pun peste carne cu 20 de minute înainte ca aceasta să fie complet gătită. Se toarnă şi bulionul. Se serveşte cu sos de ciuperci.