durata de pregătire
Durata de gătire
Calorii
ingrediente
Porții
Amestecați chili, chimion, oregano și sare de mare într-un bol. Adăugați coastele de porc și amestecați bine.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie la foc mediu. Adăugați țelina și ceapa tocate, apoi ardeiul chili poblano. Gătiți 4-5 minute până când legumele se înmoaie. Adăugați ciupercile shiitake, 2 linguri de pastă de usturoi și o lingură de pastă de ghimibr. Gătiți 3-4 minute și mutați legumele din tigaie
În aceiași tigaie încălziți o lingură de ulei și adăugați carnea de porc. Gătiți până când capătă o culoare maronie. Adăugați legumele călite. Adăugați supa de pui și semințele de lotus.
Aduceți la fierbere. Lăsați pe foc mic timp de 45 de minute - o oră până când coastele de porc sunt fragede.
Într-o tigaie încălziți o lingură de ulei. Adăugați varza chinezească și câte o lingură de pastă de usturoi și de ghimbir. Gătiți astfel încât varza să rămână ușor crocantă. Puneți supa în mai multe castroane, adăugați varza și garnisiți cu pătrunjel proaspăt și felii de lime.
Tip: Sămânța de lotus, denumită și machana în India, este frecvent folosită în bucătăria asiatică. Recoltarea floarei de lotus se face într-un timp foarte scurt, astfel încât semințele de lotus pot fi găsite cel mai des uscate sau expandate. Gustul amar este de obicei îndepărtat din centrul semințelor înainte de a fi uscate. Ambele semințe de lotus uscate și expandate au o aromă ușor florală și un gust ferm și consistent atunci când sunt fierte. Semințele de lotus sunt vândute în magazinele cu specific Asiatic sau în magazinele online. Semințe de lotus expandate sunt, de asemenea, vândute ca gustări aromate.