kebab_de_porc_cu_rozmarin_oregano_si_chili_800
carne de porc

Kebab de porc cu rozmarin, oregano și chili

Prepară această rețetă de kebab la grătar, condimentat perfect cu rozmarin, oregano și chili Kamis!
  • 14

    ingrediente

ingrediente

  • 400 grame mușchi de porc, tăiat cuburi
  • 8 cartofi fierți și tăiați pe jumătate
  • 1 ardei roșu tăiat
  • 75 grame salam chorizo feliat
  • 2 linguri suc de lămâie
  • ulei de măsline
  • 1 linguriță Rozmarin
  • 1 linguriță Oregano
  • 1/2 linguriță Chili
  • 8 bețe de frigărui
  • salată asortată
  • roșii cherry
  • 1 ceapă roșie mică, tăiată
  • Rasnita Sare de mare iodata cu piper

pregătire

  • Înfigeți alternativ pe bețele de frigărui bucățile de mușchi de porc, cartofii, ardeii și salamul chorizo.

  • Amestecați sucul de lămâie cu uleiul de măsline, rozmarin, oregano și chili. Ungeți frigăruile formate cu acest amestec.

  • Prăjiți la grătar 10-12 minute, învârtindu-le ocazional.

  • Pregătiți o garnitură din mix-ul de salată, roșiile cherry, ceapa și asezonați cu sare și piper.