tarta_cu_spanac_800
legume si ciuperci

Tartă cu spanac

Fă din spanac ingredientul misterios al farfuriilor tale. Descoperă rețea Kamis, care-i face invidioși până și pe vegetarieni!
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 250 grame foi de patiserie gata preparate
  • 700 grame spanac tocat
  • 2 ouă
  • 300 grame carne de vită
  • 100 grame brânză emmentaler
  • 40 grame unt
  • 1 linguriță Ceapă granulată
  • 1/2 linguriță Usturoi granulat
  • 1/2 linguriță Cimbru
  • 1/2 linguriță Foi de dafin

pregătire

  • Coaceți aluatul într-o tavă de plăcintă la 200 ° C timp de 20 de minute.

  • Amestecați carnea tocată în unt, adăugați ceapa, cimbru și frunze de dafin. Adăugați spanacul și gătiți timp de aproximativ 10 minute.

  • Adăugați ouăle și turnați amestecul de carne și spanac peste aluatul precopt. Gătiți la 200 ° C timp de aproximativ 20 de minute.