Default
FF2019

TINGA VEGAN

Ciupercile și morcovii sunt alternativa perfectă pentru carnea din taco în acest tinga tentant cu sos afumat de roșii și ardei chipotle. Pentru un aspect autentic mexican, se servește în tortillas de porumb sau tostadas cu limetă, cubulețe de roșii, fasole reprăjită și brânză sau smântână vegană.

Informații nutriționale per porție: 120 Calorii, Grăsimi totale 4g, Grăsimi saturate 1g, Colesterol 0mg, Sare 332mg, Carbohidrați 16g, Fibre 4g, Total glucide 55g, Proteine 5g. (Zahăr adăugat 0g)

  • 15m

    durata de pregătire

  • 30m

    Durata de gătire

  • 120

    Calorii

  • 12

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Amestecați usturoi, oregano, sare și piper într-un bol mic.

  • Încălziți ulei într-o tigaie mare. Adăugați pasta de tomate și boiaua, gătiți 2 minute, amestecând constant. Adăugați ceapa și morcovii, gătiți până când se înmoaie legumele. Adăugați amestecul de condimente și ciupercile; gătiți 10 minute, amestecând frecvent.

  • Între timp, puneți în blender roșiile și chili și mixați până când se formează o pastă.

  • Adăugați amestecul de roșii în tigaie. Țineți pe foc mic și gătiți până când compoziția scade și are o consistență groasă.

  • Serviți cu tortillas sau tostadas, felii de lime, roșii tocate, fasole reprăjită, salată, brânză vegană, smântână vegană, pătrunjel, salsa și/sau ardei iute chili.

  • Test Kitchen Tips:
    Asigurați-vă că tăiați ciupercile și ceapa în felii subțiri astfel încât să semene cu carnea fâșii. Scopul preparării amestecului de legume până la reducerea sa la o pătrime a volumului său original este de a concentra aroma și de a da aspectul și textura cărnii mărunțite.