„PRĂJITURĂ” CU MORCOVI, ANANAS ȘI GHEAȚĂ RASĂ
FF2019

„PRĂJITURĂ” CU MORCOVI, ANANAS ȘI GHEAȚĂ RASĂ

Savurați bunătatea prăjiturii cu morcovi în acest deliciu cu gheață. Ananasul, morcovii și sucul de ananas sunt amestecate cu scorțișoară, nucșoară, ghimbir și o notă de brânză cremoasă degresată pentru a crea acea notă cu aromă de prăjitură cu morcovi. Lăsați la rece 3 - 4 ore, amestecați din când în când amestecul pentru a crea o textură pufoasă cu gheață rasă și serviți în vase individuale.

Informații nutriționale pe porție: 61 calorii, grăsimi totale 1 g, grăsimi saturate 1 g, colesterol 2 mg, sodiu 99 mg, carbohidrați 12 g, fibre 1 g, proteine 1 g, zaharuri totale 7 g
  • 15m

    durata de pregătire

  • 61

    Calorii

  • 10

    ingrediente

ingrediente

5

Porții

  • 2 cești bucăți de ananas congelat
  • 2 cești de morcov feliat și congelat
  • 2 1/2 cești suc de ananas
  • 1 ceașcă de gheață
  • 3 linguri de cremă de brânză cu conținut redus de grăsime sau cremă de brânză
  • 2 lingurițe de extract pur de vanilie
  • 1/2 linguriță Scorțișoară măcinată
  • 1/2 linguriță Nucșoară măcinată
  • 1/2 linguriță Ghimbir
  • 1/2 linguriță Rasnita Sare de mare iodata

pregătire

  • Puneți toate ingredientele în recipientul mixerului; acoperiți. Amestecați la viteză mare, răzuind părțile de jos și agitând după cum este necesar, până când amestecul este neted, aproximativ 3 minute.

  • Turnați amestecul într-un recipient mare, care se poate utiliza în siguranță în congelator (dimensiunea de aproximativ 13x9 țoli). Acoperiți cu folie de plastic. Se congelează timp de 3 până la 4 ore, amestecând și răzuind amestecul cu o furculiță la fiecare 30 până la 45 de minute pentru a crea o textură pufoasă, de gheață rasă.

  • Pentru a servi, scobiți sau radeți amestecul înghețat în bolurile de servire.

  • Sfaturi testate pentru bucătărie: Săriți congelatorul și serviți direct din mixer pentru un smoothie delicios. Încercați să folosiți o varietate de alte fructe congelate în locul ananasului, cum ar fi piersici sau mure pentru o întorsătură fructată.