ingrediente
Porții
Pentru supă, amestecati condimentele într-un bol mic și lăsați-le pregătite deoparte. Încălziți uleiul într-o tavă mare la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Adăugați supa de pui, roșiile și jumătate din amestecul de condimente și aduceți la fierbere. Reduceți la temperatură scăzută și fierbeți timp de 20 de minute. Apoi, în ultimele 10 minute de gătit adăugați bucățile de porumb. După 10 minute, scoateți porumbul pe o farfurie. Adăugați în supă sucul de la lime.
Pentru crema de avocado, puneți toate ingredientele într-un robot de bucătărie. Procesați la viteză maximă până la omogenizare. Transferați compoziția într-un bol și păstrați la frigider până când este gata de servit.
Dați fâșiile de pui prin amestecul de condimente rămas și puneți-le pe o farfurie. Puneți în farfurii diferite și dovlecel chayote tăiat, precum și ingredientele pentru garnitură.
Pentru a servi, puneți supa într-un slow cooker preîncălzit. Lasă-ți invitații să-și prăjească singuri fâșiile de pui și dovlecel după cum doresc.
Fiecare invitat își va putea personaliza bolul cu supă, adăugând cremă de avocado sau orice garnitură dorește.
Sfat: Dovleacul chayote are formă de pară, iar gustul său este o combinație de castravete și zucchini. Îl poți găsi în magazine cu specific latin-american. Dacă nu îl găsiți, îl puteți substitui cu zucchini.