papaya_pica_sauce_800
FF2018

Sos de Papaya picant

Sosul de papaya picant va da preparatelor tale o explozie de aromă. Servește-l cu taco de pește și carne de porc la grătar. Sosul este preparat cu ienibahar și ghimbir de la Kamis.
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 3 căni (750 ml) papaya proaspătă tăiată cubulețe
  • 1/2 cană (125 ml) oțet de cidru
  • 1/4 cană (60 ml) ardei iuți scotch bonnet sau habanero, tocați mărunt
  • 1/4 cană (60 ml) ceapă galbenă, tăiată mărunt
  • 1/4 Muștar Clasic
  • 1 linguriță Rasnita Sare de mare iodata
  • 1/2 linguriță Ienibahar
  • 1/2 linguriță Usturoi granulat
  • 1/2 linguriță Ghimbir
  • 1/4 linguriță Cuișoare

pregătire

  • Puneți toate ingredientele într-un robot de bucătărie. Procesați la viteză maximă până ce amestecul devine omogen și neted.

  • Transferați compoziția într-o cratiță de mărime medie. Lăsați să ajungă la punctul de fierbere. Reduceți intensitatea focului la minim și lăsați să fiarbă încet, fără capac, timp de 10 - 15 minute. Turnați într-un bol mediu și serviți. Sosul rămas se acoperă și se ține la frigider.