budinca_de_ciocolata_800
deserturi si bauturi

Budincă de ciocolată

Această budincă de ciocolată aromată cu scorțișoară și chili de la Kamis va deveni instant preferata ta.
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 200 grame zahăr
  • 175 grame făină
  • 6 linguri cacao
  • 125 mililitri lapte
  • 4 linguri ulei
  • 175 mililitri apă
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1/4 lingurițe Chili
  • 1 linguriță Scorțișoară măcinată
  • Rasnita Sare de mare iodata

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C.

  • Ungeți cu ulei 6 recipiente mici și tapetați-le cu făină.

  • Amestecați făina, 125 de grame de zahăr, 4 linguri de cacao, chili, scorțișoara și sarea.

  • Adăugați laptele și uleiul și adăugați compoziția formată în recipiente.

  • Amestecați restul de zahăr și de cacao și presărați peste compoziția din recipiente. Adăugați și câte 2 linguri de apă fierbinte desupra, fără să amestecați.

  • Puneți la cuptor 15-20 de minute. Serviți budinca cu frișcă.