tocanita_cu_carne_de_vita_800
carne de vita

Tocăniță cu carne de vită

Alegeți carne de vită de foarte bună calitate și pregătiți pentru familia dvs. această rețetă ușoară de tocăniță.
  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 450 grame carne de vită tăiată cubulețe
  • 1 ceapă mare
  • 2 morcovi
  • 2 linguri concentrat de roșii
  • 350 mililitri supă de vită
  • 2 Foi de dafin
  • 4 Cuișoare
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • Rasnita Piper negru boabe

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C.

  • Tăiați ceapa în sferturi și puneți în fiecare sfert cuișoarele.

  • Într-un vas puneți carnea de vită, morcovii tăiați rondele și sferturile de ceapă. Amestecați concentratul de tomate cu supa de vită și adăugați compoziția în vasul cu carne. Adăugați frunzele de dafin și asezonați cu sare și piper, după gust.

  • Acoperiți și lăsați la cuptor 2 ore sau până când carnea este fragedă. Înaine de a servi îndepărtați ceapa cu cuișoare.