tocana_de_vitel_800
carne de vita

Tocană de vițel

Savoare, sănătate și culoare în tocana de vițel gătită cu ingrediente de calitate.
  • 11

    ingrediente

ingrediente

  • 900 grame carne de vițel dezosată
  • 2 căței de usturoi
  • 250 mililitri bulion de pui
  • 1 lingură pătrunjel
  • 500 grame roșii
  • 2 linguri ulei
  • 6 Cuișoare
  • 1/4 linguriță Busuioc
  • 1/4 linguriță Cimbru
  • 1/4 linguriță maghiran
  • 1/2 lingurițe Piper negru măcinat

pregătire

  • Tăiați carnea de vițel în cuburi. Tăiați roșiile și pisați usturoiul.

  • Încălziți ulei într-o tigaie, puneți carnea de vită și lăsați-o să se înmoaie. Adăugați roșii, usturoi, bulion și mirodenii. Lăsați la foc timp de 2 ore. Serviți cu paste sau orez.