sos_bolognese_800
carne de vita

Sos Bolognese

Sosul bolognese făcut ca la el acasă cu ingredientele Kamis!
  • 16

    ingrediente

ingrediente

  • 50 grame bacon, tocat
  • 1 ceapă tocată
  • 1 morcov dat pe răzătoare
  • 1 bastonaș de țelină, feliat subțire
  • 2 linguri ulei
  • 450 grame carne de vită tocată
  • 100 grame ciuperci champignon, feliate
  • 3 linguri piure de roșii
  • 400 grame roșii tocate mărunt
  • 1 vârf de sare
  • 125 mililitri vin roșu sau zeamă de vită
  • 2 linguri Oregano
  • 1/2 lingură Usturoi granulat Substituiri disponibile
    • Usturoi granulat Family Pack
  • 1 vârf Nucșoară măcinată
  • Piper negru măcinat
  • rasnita sare de mare iodata

pregătire

  • Prăjiți baconul, ceapa, morcovul și țelina în ulei până se frăgezesc. Adăugați carnea de vită și lăsați să se rumenească.

  • Puneți ciupercile, piureul de roșii, roșiile, zahărul, vinul sau zeama de vită, măghiranul sau oregano, usturoiul granulat, nucșoara și piperul.

  • Coaceți neacoperit pentru 30 minute, amestecând ocazional. Condimentați după gust. Se servește cu spaghetti.