pate_facut_in_casa_800
carne de vita

Pate făcut în casă

Mic-dejun natural și delicios cu pate-ul făcut după rețeta Kamis. Exact ce ai nevoie!
  • 15

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Puneți carnea de vițel, carnea de porc și untura la cuptor și acoperiți-o cu o folie de aluminiu. Lăsați 15 minute și înainte de sfârșitul coacerii, scoateți folia pentru ca suprafața să devină maronie.

  • Într-o oală adăugați legumele, frunzele de dafin, și acoperiți cu apă, amestecând constant. Tăiați ficatul în felii, prăjiți-l, adăugați-l la amestec și fierbeți timp de aproximativ 10 minute. Turnați tot amestecul peste ingredientele scoase din cuptor, în vasul de copt.

  • Se adaugă ouăle, se condimentează cu sare, piper, un vârf de ghimbir și se amestecă bine. Compoziția trebuie să fie omogenă, dacă este prea uscată, adăugați niște bulion.

  • Puneți totul într-o tavă mare unsă și largă, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 180 ° C timp de 1,5 ore.