Kebab la grătar
carne de vita

Kebab la grătar

Felurile de mâncare săţioase la grătar sunt întotdeauna populare în toate ocaziile. Gătitul în aer liber şi vara merg mână în mână. Preparaţi acest kebab delicios ca parte a meniului dumneavoastră senzaţional.
  • 15

    ingrediente

ingrediente

  • 1 kilogram Carne tocată de oaie sau vită
  • 2 linguri pastă de ghimbir
  • 1 ceapă mică
  • 2 linguri papaya crud (fără coajă, pastă)
  • 1 lămâie
  • Sare după gust
  • Ulei cât este nevoie
  • 1 linguriță Boia de ardei iute
  • 1/2 linguriță ardei iuţi roşii zdrobiţi
  • 1/2 linguriță Ienibahar
  • 1/2 linguriță pupri pudra
  • 1/2 linguriță piper de cubeb
  • 2 felii
  • 1 lingură Chimion măcinat
  • 8-10 ardei iuţi verzi

pregătire

  • Amestecaţi toate ingredientele şi tocaţi-le în robotul de bucătărie. Lăsaţi la marinat timp de 1 oră în frigider.

  • Formaţi bucățile de kebab modelând carnea in forme ovale şi prăjiţi pe rând pe grătar cu cărbune. Ungeţi cu o pensulă înmuiată în ulei până când sunt bine făcute.

  • Serviţi cu gogoşi prăjite în ulei, sos chutney verde şi inele de ceapă.