Curry cu pui ușor picant
carne de pui

Curry cu pui ușor picant

Aromele indiene ajung mai repede în casa ta cu ingredientele Kamis.
  • 8

    ingrediente

ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapă tăiată fin
  • 2 linguri Curry
  • 400 grame roșii tăiate subțiri
  • 540 grame piept de pui dezosat și fără piele, tăiat cubulețe
  • 150 miligram apă călduță
  • 2 linguri Coriandru frunze
  • un vârf de Curcuma măcinată (Turmeric)

pregătire

  • Încingeți uleiul într-o tigaie mare și căliți ceapa la foc mediu pentru 4-5 minute, până se frăgezește. Adăugați treptat roșiile și gătiți la foc mic. Adăugați curry și curcuma măcinată și gătiți pentru un minut pentru a se pătrunde mai bine aroma.

  • Puneți puiul și gătiți la foc mare pentru 2-3 minute, apoi adăugați apă călduță. Lăsați să fiarbă la foc mic pentru 15 minute până când sosul se face mai dens. Condimentați cu frunze de coriandru.

  • Se servește cu turtițe sau cu orez galben.