carne_de_porc_la_cuptor_800
carne de porc

Carne de porc la cuptor

Un cotlet mai bun ca la mama acasă doar cu ingredientele Kamis. Iată rețeta pentru vedeta prânzului petrecut în familie!
  • 15

    ingrediente

ingrediente

  • 800 grame cotlet de porc
  • 150 grame carne tocată
  • 150 grame ficat de pui
  • 50 grame nuci
  • 50 grame stafide
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 5 linguri miere
  • 200 grame afine congelate
  • 250 mililitri vin roșu sec
  • zahăr
  • 100 grame unt
  • rasnita condimente pentru carne
  • 1 linguriță Scorțișoară măcinată
  • 2 linguri Rozmarin

pregătire

  • Tăiați carnea în 6 porții.

  • Adăugați ficatul tocat, fructele, ceapa prăjită, oul, condimentele și faceți o compoziție omogenă.

  • Puneți umplutura pregătită pe feliile de carne de porc, înfășurați-le și plasați într-un vas special de cuptor, presărați cu scorțișoară.

  • Coaceți într-un vas termorezistent la 200 de grade timp de aproximativ 40 de minute