quiche_cu_somon_si_broccoli_800
Peste si fructe de mare

Quiche cu somon și broccoli

Tarhonul de la Kamis va da un gust deosebit acestui quiche cu broccoli și somon.
  • 8

    ingrediente

ingrediente

  • 225 grame foi de foietaj
  • 2 ouă medii, bătute
  • 300 mililitri cremă de brânză
  • 1 linguriță Tarhon
  • 418 grame somon afumat
  • 75 grame broccoli
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • Rasnita Piper mozaic boabe

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 200°C.

  • Întindeți foietajul într-o tavă de tarte. Coaceți timp de 15 minute.

  • Între timp amestecați ouăle cu crema de brânză, tarhonul, somonul, sare și piper, după gust. Arnajați broccoli peste foietaj și acoperiți cu mix-ul de brânză.

  • Gătiți pentru 40-45 de minute.