Papiote fundițe de cod cu măsline negre
Peste si fructe de mare

Papiote fundițe de cod cu măsline negre

  • 8

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Încălziți cuptorul la 180 ° C.

  • Tăiați 4 pătrate de hârtie pentru copt. Dimensiuni aprox. 20 x 20 cm, în funcție de mărimea fileului de cod.

  • Așezați câte o porție de file de cod în centrul fiecărui pătratde hârtie de copt. Adăugați sare și piper, după gust.

  • Se adaugă roșiile cherry și felii subțiri de lămâie.

  • Adăugați măslinele tăiate în jumătăți și stropiți cu ulei de măsline.

  • Asezonați cu KAMIS condimente pentru pește și KAMIS cimbru.

  • Împăturiți hârtia de copt formând 4 pachețele.

  • Așezați pachețelele pe o tavă și mențineți la cuptor 18-25 min., în funcție de performanțele cuptorului dumneavoastră.

  • Lăsați pachețelele să se răcească 5 min. înainte de servire.