pachetele_de_primavara_cu_carne_de_crab_800
Peste si fructe de mare

Pachețele de primăvară cu carne de crab

O rețetă simplă de pachețele de primăvară aromate cu ghimbir și coriandru frunze de la Kamis.
  • 7

    ingrediente

ingrediente

  • 200 grame carne de crab
  • 1/2 linguriță Ghimbir
  • 1/2 linguriță Coriandru frunze
  • zeamă de la o lămâie
  • 1 pachet de foi asiatice pentru pachețele de primăvară
  • 1 albuș de ou sau apă
  • ulei pentru prăjit

pregătire

  • Amestecați carnea de crab cu ghimbirul, coriandrul și zeama de la lămâie.

  • Ungeți foile pentru pachețele de primăvară cu albuș sau apă și umpleți-le cu amestecul de carne.

  • După ce ați format pachețelele lăsați-le la rece cel puțin o oră. Prăjiți-le în baie de ulei 3-4 minute până devin aurii.

  • Serviți-le cu sos sweet chili.