Curry cu pește
Peste si fructe de mare

Curry cu pește

  • 30m

    Durata de gătire

  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 800 grame de fileturi (sau felii) de peşte
  • 1 Scorțișoară batoane
  • 2 cepe tocate
  • 3 roşii, curăţate de piele şi tocate
  • 1/4 cană de unt
  • 1 cană de supă de pui, puteţi înlocui cu apă dacă nu aveţi supă
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 1 lingură Curry
  • 3/4 linguriță de sare
  • 2 lămâi verzi uscate (loomi)

pregătire

  • Adăugaţi usturoiul, praful de curry şi sarea şi amestecaţi un minut înainte de a adăuga supa de pui, băţul de scorţişoară şi roşiile. Amestecaţi bine şi lăsaţi să fiarbă la foc mic sub capac timp de aproximativ 5 minute.

  • Adăugaţi lămâile verzi uscate şi fileturile de peşte în cratiţă. Asiguraţi-vă că sosul acoperă bine fileturile de peşte. Acoperiţi cratiţa cu un capac şi fierbeţi la foc mic până când peştele este fiert şi carnea poate fi deprinsă în fulgi cu furculiţa.

  • Serviți cu orez fiert simplu.

  • Încingeți untul într-o cratiţă şi prăjiţi cepele până când se înmoaie.