macaroane_cu_branza_800
paste si orez

Macaroane cu brânză

Când a fost ultima dată când te-ai distrat gătind? Acum e simplu și ușor să transformi bucătăria în scena reușitelor tale.
  • 7

    ingrediente

ingrediente

  • 400 grame macaroane
  • 1 pachet sos de brânză Cheddar
  • 450 mililitri lapte
  • 25 grame unt
  • 1 jumătate lingură Nucșoară măcinată
  • 250 grame bacon afumat, prăjit
  • 100 grame brânză Cheddar rasă

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 220 ° C.

  • Gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachet. Scurgeți apa când sunt fierte.

  • Între timp, amestecați amestecul de sos de brânză Cheddar cu laptele într-o cratiță mică și lăsați să fiarbă, amestecând constant ca să nu se prindă de oală. Se adaugă untul și jumătate de linguriță de nucșoară și se fierbe timp de 1 minut.

  • Se toarnă pastele fierte într-un vas mare, se amestecă cu baconul prăjit și se toarnă peste sosul de brânză. Se gratinează cu brânza rasă și se coace în cuptor timp de 15-20 de minute, sau până când suprafața devine aurie. Se presară restul de nucșoră înainte de a se servi.