lasagna_cu_ricotta_si_spanac_800
paste si orez

Lasagna cu ricotta și spanac

O alternativă la lasagna clasică - lasagna cu ricotta și spanac este ușor de făcut și foarte gustoasă.
  • 11

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 200°C.

  • Se topesc 25 de grame de unt într-o tigaie și se prăjește ușor ceapa și ciupercile timp de 3-4 minute.

  • Se fierbe spanacul conform indicațiilor de pe ambalaj. 4. Se amestecă spanacul, ricotta, busuiocul, usturoiul și nucșoara. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.

  • Se topește untul rămas într-o cratiță, se adaugă făina și se fierbe timp de 1 minut. Se ia de pe foc și se amestecă laptele. Aduceți la fierbere, amestecând.

  • Într-un vas termorezistent puneți o foaie de lasagna, apoi o lingură de spanac și una de sos alb. Se repetă procesul cu toate foile de lasagna.

  • Se presară cu parmezan și se pune în cuptor timp de 30-40 de minute.