tarte_cu_ricotta_si_spanac_800
legume si ciuperci

Tarte cu ricotta și spanac

Aceste tarte sunt perfecte pentru un mic dejun pe fugă sau ca gustare rapidă între mese.
  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 300 grame aluat fraged
  • 250 grame spanac congelat
  • 100 grame roșii uscate în ulei, scurse
  • 2 cutii (250 grame) ricotta
  • 2 ouă, bătute
  • 50 grame parmezan ras
  • 150 mililitri lapte
  • 1/4 linguriță Nucșoară măcinată
  • Rasnita Sare de mare iodata cu piper

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C.

  • Pregătiți o formă pentru brioșe. Întindeți aluatul în foaie de 0.3-0,5 mm. Tăiați-l rotund cu ajutorul unui pahar. Așezați aluatul în formele pentru brioșe. Coaceți pentru 20 de minute.

  • Preparați spanacul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

  • Amestecați spanacul și restul ingredientelor. Puneți compoziția în formele pentru brioșe și coaceți pentru 10-15 minute.