Salată în trei culori
legume si ciuperci

Salată în trei culori

O salată colorată în stil italian cu mozzarella şi roşii, potrivită ca gustare sau garnitură.
  • 5m

    durata de pregătire

  • 5m

    Durata de gătire

  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 225 grame roşii cherry, tăiate în două
  • 125 grame mozzarella, tăiată în felii
  • 50 grame de frunze de rucola
  • 1/2 ceapă roşie, tăiată în felii subţiri
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de oţet balsamic
  • 1 linguriță Foi de dafin
  • piper alb măcinat pentru condimentare
  • sare de mare din râșnița Kamis pentru condimentare

pregătire

  • Aranjaţi frunzele de rucola în vasul de servire şi puneţi deasupra lor mozzarella, roşiile şi ceapa.

  • Amestecaţi bine uleiul de măsline, oţetul, busuiocul şi piperul. Stropiţi salata cu acest amestec şi serviţi imediat cu pâine cu usturoi.