salata_cu_cus_cus_800
legume si ciuperci

Salată cu cus cus

O salată proaspătă cu cus cus asezonată cu pătrunjel Kamis.
  • 11

    ingrediente

ingrediente

  • 300 grame cus cus
  • 600 grame roșii
  • 2 cepe mari
  • 8 linguri ulei de măsline
  • 10 frunze proaspete de mentă
  • 4 linguri suc de lămâie
  • 2 linguri Frunze de pătrunjel
  • coșuleț pentru fructe o conservă de porumb
  • o cană de creveți fierți
  • Rasnita Sare de mare iodata cu plante aromatice
  • Rasnita Piper negru boabe

pregătire

  • Se decojește și se toacă fin ceapa, se spală roșiile și se taie în bucăți mici. Se amestecă ceapa, roșiile și cuscusul negătit.

  • Se adaugă ulei de măsline, suc de lămâie, pătrunjel, 1/2 pahar de apă, mentă, sare și piper. Lăsați salata la rece timp de aproximativ 4 ore.

  • Garnisiți cu porumb și creveți.