rosii_umplute_800
legume si ciuperci

Roșii umplute

Descoperă alături de Kamis cum roșile se transformă în operă de artă. Află cum poți face mai mult decât o simplă salată!
  • 8

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Spălați roșiile, tăiați partea superioară (capacul) și goliți-le cu o lingură. Se condimentează interiorul cu sare și piper și se așează cu capul în jos pe un suport din sârmă.

  • Pregătiți umplutura: Înmuiați miezul de pâine în lapte. Se prăjește ceapa tocată într-o tigaie cu uleiul de măsline, se adaugă usturoiul, cimbru, pătrunjelul și carnea, sarea, piperul și se prăjește timp de 3 minute, amestecând.

  • Luați de pe foc, adăugați amestecul la umplutura de paine, puneți oul și amestecați.

  • Umpleți roșiile, puneți-le „pălăria” și gătiți-le timp de 40 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C.