muraturi_in_otet_800
legume si ciuperci

Murături în oțet

Încearcă această rețetă de murături cu conopidă și gogoșari în oțet perfectă ca garnitură la preparatele tale din carne. 
  • 8

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Puneți oțetul și condimentele într-o oală la fiert. După ce atinge punctul de fierbere lăsați amestecul să se răcească pentru cel puțin 2 ore sau, dacă este posibil, peste noapte.

  • Despărțiți conopidă în buchețele și tăiați ardeii în fâșii lungi. Puneți-le într-un vas și adăugați sarea și apa. Lăsați la marinat 24 de ore.

  • Scurgeți amestecul și puneți legumele în borcane. Turnați oțetul cu condimente și sigilați borcanele.

  • Îi puteți consuma după 2 săptămâni de la preparare și se pot păstra până la 6 luni.