Legume și ciuperci prăjite în stil indian
legume si ciuperci

Legume și ciuperci prăjite în stil indian

  • 10m

    durata de pregătire

  • 5m

    Durata de gătire

  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 25 cub de unt nesărat
  • 1 lingură Curry
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi sau 2 linguri de usturoi granulat Kamis
  • 3 linguri de apă
  • 450 grame ciuperci champignon, curăţate
  • 2 cepe verzi, tocate
  • 1 linguriță Coriandru frunze
  • 1 linguriță de seminţe de susan prăjite
  • 1/2 linguriță Râșniță Sare de mare iodată

pregătire

  • Încingeți untul în tigaie, adăugaţi praful de curry şi usturoiul şi prăjiţi uşor timp de 1 minut. Turnaţi apă amestecând continuu.

  • Adăugaţi toate celelalte ingrediente şi prăjiţi la temperatură medie, amestecând continuu, timp de 1-2 minute sau până când ciupercile sunt puţin moi. Nu lăsaţi să se prăjească prea mult.

  • Serviţi ca aperitiv sau ca garnitură la orice fel de mâncare indian.