Dhal din legume
legume si ciuperci

Dhal din legume

  • 35m

    Durata de gătire

  • 14

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Încingeți uleiul într-o tigaie mare. Adăugaţi ceapa, usturoiul granulat, chimionul şi piperul cayenne şi prăjiţi uşor timp de 1 minute. Amestecaţi vânăta, lintea, supa, sarea şi piureul de roşii, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute.

  • Între timp, puneţi cartofii şi conopida în cratiţe separate cu apă fiartă. Adăugaţi ½ linguriţă de curcuma în fiecare cratiţă, acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă la foc mic timp de 8-10 minute sau până când sunt uşor moi.

  • Când amestecul de vânătă şi linte este gata, amestecaţi garam masala şi legumele scurse.

  • Serviţi cu orez şi lipii papadum.