durata de pregătire
Calorii
ingrediente
Porții
Puneți cartofii dulci într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a-i acoperi. Fierbeți la foc mic aproximativ 15 minute, sau până se înmoaie cartofii. Scurgeți bine; lăsați să se răcească 5 minute.
Puneți cartofii dulci, 2 căni de mure și celelalte ingrediente în recipientul mixerului. Acoperiți. Amestecați până la omogenizare, aproximativ 3 minute. (Dacă doriți, treceți amestecul prin sită pentru a îndepărta semințele.)
Împărțiți amestecul în 14 căni de hârtie mici sau forme de înghețată pe băț, umplând aproximativ 2/3 din volumul lor complet. Adăugați câteva mure proaspete în fiecare formă, presându-le ușor în amestecul de cartofi dulci.
Congelați timp de 30 de minute sau până când amestecul începe să se întărească. Introduceți bețișoarele sau paiele colorate în centrul fiecărei forme. Congelați cel puțin 4 ore sau peste noapte, până când compoziția este complet întărită.