ginger_turmeric_and_beet_sipping_elixir_800
FF2018

Elixir din ghimbir, turmeric și sfeclă

Regăsiți-vă echilibrul la sfârșitul zilei cu o băutură acrișoară, picantă și gustoasă, cu gheață. Cu ingrediente vedetă precum sunt ghimbirul și turmericul de la Kamis, această combinație de suc de sfeclă, ceai de hibiscus, suc de fructe și oțet de mere este delicios de hrănitoare. O puteți transforma într-o băutură clasică dacă adaugi whisky bourbon, lichior de portocale, zahăr și o decorați cu cireșe amare.
  • 5m

    durata de pregătire

  • 7

    ingrediente

ingrediente

6

(60 ml/porție)

Porții

pregătire

  • Amestecă toate ingredientele într-o carafă, recipient pentru băuturi sau vas gradat pentru băuturi până când devine o băutură omogenă. Acoperiți recipientul.

  • Puneți la frigider peste noapte pentru a fi extrasă aroma ceaiului de hibiscus. Stoarceți bine pliculețele de ceai pentru ca toată aroma acestuia să rămână în elixir. Aruncați pliculețele de ceai stoarse.

  • Amestecați bine elixirul înainte de servire. Turnați în pahare mici. Puneți la frigider elixirul rămas pentru mai târziu.