durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Porții
Pentru clătite, amestecați cu ajutorul unui tel, făina, amidonul de porumb și sarea de mare într-un bol adânc. Adăugați treptat apă, amestecând până când obțineți un aluat cremos și neted. Adăugați uleiul de susan (aluatul va fi subțire). Lăsați aluatul să se odihnească cât timp pregătiți umplutura.
Pentru umplutura de porc, amestecati condimentele într-un castron mic. Se amestecă mix-ul pe mușchiulețul de porc și se lasă deoparte. Se amestecă oțetul, ketchupul, zahărul brun, chili și restul de sare de mare într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Încălziți ulei într-o tigaie mare la o temperatură înaltă. Adăugați carnea de porc și gătiți timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Scoateți carnea de porc din tigaie și așezați-o pe un tocător
Adăugați amestecul de ketchup într-o tigaie. Gătiti-l la o temperatură medie timp de 3-5 minute sau până când sosul se reduce și începe să se caramelizeze. Între timp tăiați carnea de porc în bucăți de 1cm. Puneți bucățile de carne înapoi în tigaie și amestecați astfel încât carnea de porc să fie acoperită de sos, apoi mențineți compoziția caldă.
Pentru prăjirea clătitelor ungeți o tigaie mare cu ulei (½ lg sau 2 ml) folosind o pensulă și încălziți-o la foc mediu spre mic. Turnați 1/3 cană (75 ml) de aluat în tigaie înclinând-o astfel încât aluatul să alunece pe toată suprafața, formând un strat uniform. Prăjiți timp de 2-3 minute sau până când fundul clătitei este ușor rumenit și crocant.
Într-un bol mic bateți ușor 1 ou după care turnați-l peste clătita din tigaie într-un strat uniform astfel încât aceasta să fie acoperită complet. Continuați prăjirea timp de 1 până la 2 minute sau până când oul s-a stabilizat. Folosind o spatulă flexibilă, întoarceți clătita cu atenție. Prăjiți timp de 2 până la 3 minute sau până când clătita este ușor rumenită și crocantă. Așezați clătita, cu oul în jos, pe fundul de tăiere. Repetați operația cu aluatul și ouăle rămase.
Pentru a asambla, ungeți partea fără ou a fiecărei clătite cu sos barbeque din tigaie. Umpleți clătita cu ¼ din umplutura de carne de porc și cu 50g din salata coleslaw, rulați-o și serviți imediat.