turta_dulce_800
deserturi si bauturi

Turtă dulce

Kamis îți servește preparate de sărbătoare, iar mânuțele celor mici vor lua grăbite până și firmiturile din farfurie.
  • 9

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Pregătiți și ungeți o tavă de cel puțin 900 de grame. Preîncălziți cuptorul la 150 ° C.

  • Se topește untul cu siropul de zahăr și zahărul brun într-o cratiță. Bateți ouăle și laptele împreună. Amestecați făina, ghimbirul, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare. Faceți un spațiu în centrul amestecului și turnați untul, zahărul și ouăle bătute. Amestecați foarte bine până se formează un aluat fin.

  • Se toarnă totul în tavă și se coace timp de 1½ - 2 ore până când compoziția se înalță. Preparatul se poate păstra într-un recipient etanș timp de până la o lună.