tort_de_ciocolata_800
deserturi si bauturi

Tort de ciocolată

Tortul de ciocolată nu va mai fi niciodată la fel dacă folosești scorțișora Kamis.
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 225 grame margarină
  • 225 grame zahăr pudră
  • 4 ouă, bătute bine
  • 175 grame făină
  • 25 grame praf de cacao
  • 1 lingură Scorțișoară măcinată
  • 25 grame ciocolată neagră, rasă
  • 1 borcan cremă de alune și ciocolată
  • 2 pungi fulgi de ciocolată
  • 25 grame ciocolată albă, topită

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Ungeți două tăvi de dimensiunea 2 x 20,5 cm. Amestecați împreună margarina și zahărul până când sunt omogene și pufoase. Adăugați treptat ouăle.

  • Amestecați împreună zahărul, pudra de cacao și scorțișoara. Adăugați totul în compoziția de tort, la un loc cu ciocolata rasă.

  • Turnați compoziția obținută în cele două tăvi și nivelați suprafața. Coaceți la mijlocul cuptorului pentru 25 de minute sau până când tortul trece testul scobitorii. Îndepărtați-l din cuptor și răciți-l timp de câteva minute înainte de a-l pune pe un suport de sârmă.

  • Puneți una din jumătățile de tort pe o farfurie și întindeți jumătate din amestecul de cremă de alune cu ciocolată. Așezați a doua jumătate peste, în partea de sus. Întindeți restul de cremă de alune și ciocolată, iar apoi, pe partea superioară a tortului, adăugați fulgi de ciocolată. Se asezonează cu ciocolata albă și se servește.