ingrediente
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Ungeți două tăvi de dimensiunea 2 x 20,5 cm. Amestecați împreună margarina și zahărul până când sunt omogene și pufoase. Adăugați treptat ouăle.
Amestecați împreună zahărul, pudra de cacao și scorțișoara. Adăugați totul în compoziția de tort, la un loc cu ciocolata rasă.
Turnați compoziția obținută în cele două tăvi și nivelați suprafața. Coaceți la mijlocul cuptorului pentru 25 de minute sau până când tortul trece testul scobitorii. Îndepărtați-l din cuptor și răciți-l timp de câteva minute înainte de a-l pune pe un suport de sârmă.
Puneți una din jumătățile de tort pe o farfurie și întindeți jumătate din amestecul de cremă de alune cu ciocolată. Așezați a doua jumătate peste, în partea de sus. Întindeți restul de cremă de alune și ciocolată, iar apoi, pe partea superioară a tortului, adăugați fulgi de ciocolată. Se asezonează cu ciocolata albă și se servește.