briose_cu_morcov_800
deserturi si bauturi

Brioșe cu morcov

Aceste brioșe cu morcovi au un gust minunat, intens aromat de condimentele Kamis pentru prăjituri.
  • 11

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C.

  • Bateți spumă albușurile de ou cu un vârf de sare. Puneți amestecul deoparte.

  • Amestecați gălbenușurile cu zahărul și migdalele măcinate până când acestea sunt perfect încorporate. La sfârșit adăugați coaja de portocală.

  • Amestecați făina cu o linguriță de condimente pentru prăjituri și deserturi, apoi adăugați morocvul ras.

  • Amestecați ușor toate ingredientele, puneți compoziția în forme de brioșe și dați la cuptor 15-20 de minute.

  • Pentru a prepara glazura tăiați păstaia de vanilie pe jumătate și îndepărtați ușor semințele. Adăugați semințele într-un vas alături de crema de brânză și mierea și amestecați bine.

  • Glazurați brioșele cu câte o lingură din cremă de brânză dulce.