Pui_indian_Tikka_Biryani_800
carne de pui

Pui Indian Tikka Biryani

  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 1 ceapă tăiată
  • 450 grame piept de pui
  • 400 grame roșii tocate
  • 150 mililitri apă
  • 175 grame orez basmati
  • 100 grame mazăre congelată
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • Rasnita Piper mozaic boabe
  • 1/2 linguriță Curcuma măcinată (Turmeric)

pregătire

  • Căliți ceapa 2-3 minute într-o tigaie unsă cu ulei. Adăugați curcuma și amestecați bine.

  • Tăiați puiul în cubulețe și adăugați-l în tigaie. Prăjiți puiul 7-8 minute sau până când capătă o culoare frumoasă aurie.

  • Adăugați restul de ingrediente, amestecați bine, acoperiți tigaia cu un capac și lăsați amestecul la foc mediu timp de 15 minute sau până când orezul s-a gătit.

  • Asezonați după gust cu sare și piper și serviți preparatul cald.