Frigărui asiatice cu carne de pui
carne de pui

Frigărui asiatice cu carne de pui

Fâşiile de carne de pui cu arome asiatice sunt aranjate pe frigărui pentru o preparare rapidă.
  • 5m

    durata de pregătire

  • 8m

    Durata de gătire

  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 1/4 cană de sos de soia
  • 3 linguri de suc de portocale
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingură de ulei vegetal
  • 1/2 linguriță de ulei de susan
  • 1 linguriță Coriandru frunze
  • 1/4 linguriță Usturoi granulat
  • 1/4 linguriță Ghimbir
  • 450 grame de jumătăţi de piept de pui dezosat, fără piele, tăiat în fâşii de 1,8 cm

pregătire

  • Amestecaţi sosul de soia, sucul de portocale, mierea, uleiul vegetal, uleiul de susan, coriandrul, usturoiul şi ghimbirul într-un vas mediu. Puneţi fâşiile de carne de pui într-o pungă mare resigilabilă sau un vas de sticlă cu capac. Adăugaţi marinata; amestecaţi pentru a acoperi bine bucăţile de carne.

  • Daţi la frigider timp de 15 minute sau mai mult pentru un gust mai puternic. Scoateţi puiul din marinată. Aruncaţi restul de marinată. Puneţi fâşiile de carne de pui pe frigărui.

  • Frigeţi sau puneţi pe grătar la o temperatură medie-ridicată timp de 4 minute pe fiecare parte până când carnea de pui este bine pătrunsă