Sarmale
carne de porc

Sarmale

Orice sărmăluță gustoasă are-n spate o rețeță delicioasă. Descoperă cum piperul negru de la Kamis ține toți invitații la masă!
  • 11

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Îndepărtați foile de varză, prin fierbere, încet și nu mai mult de câteva minute. Apoi, turnați carnea tocată într-un vas și adăugați ceapa fin tăiată, orezul, ouăle, sarea și piperul măcinat.

  • Formați din carne o masă omogenă, apoi înveliți-o în frunze de varză și plasați-le bine într-o oală.

  • Se toarnă apă, se adaugă boia de ardei, frunze de dafin, ierburi și se fierbe timp de aproximativ 2 ore la căldură foarte scăzută. Aproape de final se adăugă concentratul de roșii la sos și se gătește timp de 20-30 de minute.

  • Serviți cu cartofi fierți sau cu pâine.