cotlet_de_porc_in_stil_unguresc_800
carne de porc

Cotlet de porc în stil unguresc

Aceste cotlete de porc sunt preparate după o rețetă ungurească și sunt aromate cu usturoi și boia de la Kamis.
  • 12

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Crestați cotletele de porc pe ambele părți, asezonați-le cu sare și dați-le prin făină.

  • Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți cotletele. Adăugați apoi ceapa și căliți-o 2-3 minute.

  • Adăugați ardeiul roșu tocat și condimentați cu boia, usturoi fulgi și piper. Amestecați bine și lăsați 1-2 minute.

  • Adăugați roșiile la conservă, concentratul de roșii și supa de pui și aduceți la fierbere. Dați apoi focul mai încet, acoperiți cu un capac și lăsați încă 30 de minute.

  • Serviți cu cartofi fierți.