coaste_de_porc_cu_chili_si_cacao_800
carne de porc

Coaste de porc cu chili și cacao

Încearcă această rețetă de coaste de porc marinate cu scorțișoară, chili și ciocolată. Va deveni preferata ta!
  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 900 grame coaste de porc
  • 1 ceapă tăiată sferturi
  • 100 grame zahăr brun
  • 1 linguriță Scorțișoară măcinată
  • 1 linguriță Usturoi granulat Substituiri disponibile
    • Usturoi granulat Family Pack
  • 1/2 linguriță Rasnita Condimente Amestec Iute
  • 2 lingurițe ciocolată neagră rasă
  • 150 mililitri suc de mere
  • 4 linguri concentrat de roșii

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 200°C.

  • Puneți coastele într-un vas termorezistent. Adăugați ceapa și o cană de apă și dați la cuptor pentru 30 de minute.

  • Între timp amestecați zahărul cu scorțișoara, usturoiul, condimentele Amestec iute și ciocolata.

  • Scoateți coastele de la cuptor, scurgeți-le de apă și frecați-le cu amestecul de condimente. Păstrați o linguriță din amestec pentru sos. Acoperiți cu folie de aluminiu și dați la cuptor pentru încă 30 de minute.

  • Pentru a face sosul, încălziți sucul de mere, concentratul de roșii și restul de condimente. Puneți jumătate din sos peste coaste și mai lăsați 20 de minute. Cealaltă jumătate puneți-o într-un bol mic pentru a servi.