Somon picant în stil indian
Peste si fructe de mare

Somon picant în stil indian

Această reţetă este un mod delicios de simplu de a servi somonul într-un mod picant; trebuie doar să marinaţi somonul în zeamă de lămâie verde şi praf de curry şi să îl daţi la cuptor. Este delicios dacă îl serviţi cu un sos de roşii şi castraveţi şi orez basmati.
  • 5m

    durata de pregătire

  • 20m

    Durata de gătire

  • 3

    ingrediente

ingrediente

  • 4 fileturi de somon
  • 2 linguri de ulei
  • Zeama de la 1 lămâie verde

pregătire

  • Preîncălziţi cuptorul la 190°C.

  • Amestecaţi toate ingrediente pentru marinată într-un vas mare. Adăugaţi somonul şi acoperiţi bine bucăţile de peşte cu acest amestec.

  • Acoperiţi şi daţi la rece timp de 30 de minute.

  • Puneţi bucăţile într-o tavă şi daţi la cuptor timp de 15-20 de minute, până când sunt bine coapte.