Salată călduță de cartofi cu spanac și macrou
Peste si fructe de mare

Salată călduță de cartofi cu spanac și macrou

  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 600 grame cartofi pentru salată, fierţi sau rumeniţi în ulei
  • 1/2 lingură de oţet din vin
  • 1 ceapă roşie
  • 2 fileuri de macrou afumat
  • 75 grame spanac
  • 1 linguriță din Râșnița de condiment pentru salată Kamis
  • Sare şi piper din Râşniţă Kamis
  • 1 linguriță Mentă
  • 4 linguri de ulei vegetal
  • 1 lingură de vin alb

pregătire

  • Fierbeţi în apă cartofii spălaţi.

  • În timp ce fierb, tăiaţi ceapa în rondele fine, spălaţi, scurgeţi spanacul. Tăiaţi fileul de macrou în lamele, îndepărtând pielea.

  • Preparați sosul în bolul de salată: amestecaţi vinul alb cu oţetul, amestecul pentru salate, menta, puţină sare şi piper din râşniţe, apoi uleiul. Încorporaţi ceapa şi macroul.

  • Puneţi cartofii fierţi în apă rece pentru a-i putea curăţa uşor, fără să vă ardeţi. Tăiaţi-i în rondele şi apoi adăugaţi-i în sos. Amestecaţi.