Pește sabie cu sos salsa de roșii
Peste si fructe de mare

Pește sabie cu sos salsa de roșii

Bucăţi de peşte sabie prăjit la grătar la foc de lemne, condimentate cu amestec de mirodenii, servite cu un sos salsa de roşii cu savoare picantă, condimentat cu amestec italian de ierburi şi condimente picante.
  • 15m

    durata de pregătire

  • 10m

    Durata de gătire

  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 4 x 175 g bucăţi de peşte sabie, şterse
  • 1 lingură Râșniță Condimente Amestec Iute
  • 4 linguri Condimente pentru pește
  • ulei de măsline pentru stropit
  • câteva frunze de salată amestecate
  • 5 roşii, tăiate cubuleţe
  • 1/2 ceapă, tăiată cubuleţe
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • Felii de lămâie verde pentru decorare
  • 1 lingură de oţet din vin roşu

pregătire

  • Amestecaţi într-un vas roşiile şi ceapa. Stropiţi cu ulei de măsline şi oţetul din vin roşu şi amestecaţi cu condimentele din râșniță. Amestecaţi şi lăsaţi la o parte în timp ce preparaţi peştele.

  • Înfierbântaţi grătarul şi stropiţi peştele cu ulei și condimente pentru pește. Lăsaţi pe grătar timp de 7 minute, întorcând bucăţile o dată.

  • Serviţi peştele pe un strat de frunze de salată cu sos salsa şi câteva felii de lămâie verde.