peste_la_gratar_800
Peste si fructe de mare

Pește la grătar

Pește gătit la grătar învelit în foi de viță de vie - va fi un deliciu!
  • 7

    ingrediente

ingrediente

  • 400 grame pește de apă sărată (macrou)
  • cimbru
  • felii de lămâie
  • frunze de viță de vie
  • șnur de bumbac
  • 2 linguri ulei
  • Condimente Pentru carne la gratar Tub

pregătire

  • Se amestecă uleiul cu condimentele și se unge cu acest amestec peștele atât în interior, cât și în exterior.

  • Introduceți cimbru și felii de lămâie în interiorul peștelui.

  • Înveliți peștele în frunze de viță de vie și legați cu un șnur de bumbac.

  • Gătiți la grătar aproximativ 8 minute (în funcție de mărimea peștelui).

  • Frunzele vor proteja peștele și acesta va deveni foarte suculent. Dezveliți peștele și serviți-l cu cartofi fierți.