tagliatelle_cu_ciuperci_800
paste si orez

Tagliatelle cu ciuperci

Rețeta noastră folosește două tipuri de brânză - cheddar și parmezan - ce vor face acest preparat foarte cremos. Ierburile italiene de la Kamis vor da acestei mâncări un adevărat gust mediteranean.
  • 11

    ingrediente

ingrediente

  • 225 grame tagliatelle
  • 40 grame unt
  • 175 grame bacon
  • 50 grame cheddar
  • 100 grame ciuperci
  • 450 mililitri lapte
  • 150 mililitri smântână pentru gătit
  • 4 lingurițe Ierburi italiene
  • 1/2 linguriță Piper negru măcinat
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • 25 grame parmezan

pregătire

  • Gătiți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Într-o tigaie topiți 15 grame de unt și prăjiți în el baconul și ciupercile tăiate timp de 3-4 minute. După ce este gata dați deoparte.

  • Topiți restul de unt, adăugați făina și gătiți timp de un minut amestecând continuu. Adăugați laptele și smântâna, amestecați.

  • Adăugați ierburile italiene, parmezanul și brânza cheddar, asezonați cu sare și piper. Aduceți la fierbere amestecând. La final adăugați baconul și ciupercile pentru încă 2 minute.

  • Combinați pastele cu sosul și serviți preparatul cald. Asezonați cu parmezan, dacă doriți.