spaghete_cu_fructe_de_mare_si_rosii_800
paste si orez

Spaghete cu fructe de mare și roșii

O bogăție de gust într-o farfurie oferită de fructele de mare și de condimentele de la Kamis.
  • 13

    ingrediente

ingrediente

  • 275 grame spaghete
  • 350 grame fructe de mare mixte (calamari, creveți, caracatiță)
  • 400 grame roșii decojite
  • 1 ceapă roșie tăiată mărunt
  • 3 căței de usturoi zdrobiți
  • 2 lingurițe capere
  • 1 lingură concentrat de roșii
  • 50 mililitri apă
  • 1 linguriță zahăr
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 lingurițe Busuioc
  • Râșniță Sare de mare iodată
  • Râșniță Piper mozaic boabe

pregătire

  • Căliți ceapa și usturoiul în uleiul de măsline timp de un minut.

  • Adăugați roșiile decojite, concentratul de roșii, caperele, apa și zahărul. Aduceți în punctul de fierbere.

  • Adăugați fructele de mare și busuiocul, acoperiți și gătiți pentru 3 minute.

  • Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

  • Adăugați spaghetele în tigaie și amestecați bine, apoi luați de pe foc. Serviți imediat.